top of page

Sporing og databehandling

Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på nettsiden vår eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn Internett-protokollen (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn økt informasjon, inkludert sideresponstider, lengde på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon og metoder som brukes for å surfe bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Når du utfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personopplysninger du gir oss, slik som navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:
1. Å tilby og drive tjenestene;
2. For å gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk støtte;
3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte meldinger og reklamemeldinger;
4. For å lage aggregerte statistiske data og annen aggregert og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester;
5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss nettplattformen som lar oss selge produktene og tjenestene våre til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

Alle direktebetalingsporter som tilbys av Wix.com og brukes av selskapet vårt, overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Vi kan kontakte deg for å varsle deg angående kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å kreve inn gebyrer eller skyldige penger, for å spørre meningene dine gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller som på annen måte er nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Informasjonskapselnavn Formål Varighet Informasjonskapseltype
XSRF-TOKEN Brukes av sikkerhetsgrunner Session Essential
hs Brukes av sikkerhetsgrunner Session Essential
svSession Brukes i forbindelse med brukerinnlogging 2 år Viktig
SSR-caching Brukes til å indikere systemet som siden ble gjengitt 1 minutt Essential fra
_wixCIDX Brukes for systemovervåking/feilsøking 3 måneder Essential
_wix_browser_sess Brukes for systemovervåking/feilsøkingsøkt Essential
samtykke-policy Brukes for informasjonskapsel banner parametere 12 måneder Viktig
smSession Brukes til å identifisere påloggede nettstedmedlemmer Session Essential
TS* Brukes av sikkerhets- og anti-svindelårsaker Session Essential
bSession Brukes til måling av systemeffektivitet 30 minutter Viktig
fedops.logger.X Brukes for stabilitet/effektivitetsmåling 12 måneder Essential
wixLanguage Brukes på flerspråklige nettsteder for å lagre brukerens språkpreferanse 12 måneder Funksjonell.

GDPR Ansvarlig i Robotek AS er Daglig Leder Arne Tande og kan kontaktes på arne.tande@robotek.no

bottom of page